Amerikanske borgere krævet at levere data om kryptoer modtaget gennem luftdrop

IRS, den amerikanske skattetjeneste, har netop præciseret den procedure, som brugerne skal følge i forhold til kryptokurver, når de indgiver deres selvangivelse. Når de rapporterer om det aktuelle år, skal amerikanske borgere rapportere „om de har modtaget nogen økonomisk interesse i en virtuel valuta.“

IRS har afklaret skatteydere skal svare ja på dette spørgsmål, hvis de har solgt kryptoer, byttet dem til varer, tjenester eller ejendom. Det samme svar skal gives, hvis Bitcoin Profit er modtaget gratis, for eksempel gennem en luftdrop eller som et resultat af en hård gaffel. Imidlertid bør amerikanske beboere svare nej, hvis de simpelthen har en krypto eller har foretaget overførsler mellem deres egne tegnebøger.

IRS har understreget, at kravene beskrevet ovenfor vil træde i kraft, medmindre der opstår „uventede problemer“ eller en ny lovgivning vedtages.

IRS har hidtil nægtet at afklare spørgsmålet om kryptobeskatning og har i stedet sendt breve til kryptoejere, der minder dem om, at de måske har glemt at rapportere visse skatter, eller at deres retur er forkert.